Astro-Partner.dk er datingsiden for dem, som tror på og interesserer sig for astrologi. Siden er lavet i samarbejde med NewAstro.dk og målet er at skabe et forum og en datingside, hvor man kan finde ligesindede venner eller partnere.

Det er gratis at oprette en profil på Astro-partner.dk,, der er 100% dansk udviklet og ejet, hvilket er en stor fordel, da mange udenlandske datingsider har problemer med oversættelser og lignede.

Det er nemt og hurtigt at lave sin profil og derefter er det bare at vente på at systemet finder ‘den rigtige’ partner. Dette sker fordi man oprettes i en database, som dagligt tjekkes, for at se om den rigtige person er dukket op. Alt dette sker selvfølgelig ud fra astrologiske aspekter og vurderes ud fra de horoskoper, som beregnes ved tilmeldingen. Når dette sker får man en mail eller SMS, hvis man tilmelder sin mobil. Imens man venter, kan man bruge tiden på at chatte med de andre medlemmer.

Som en selvfølge kan man se stjernetegn og kærlighedestegn, på dem som man chatter med. Kort sagt er datingsiden fremragende, hvis man tror på at det er astrologi, som skal hjælpe med at finde ens kommende partner.