Auktionsdate.dk er en gratis datingside, som er meget speciel. Her søger man ikke blandt andre brugere og skriver sammen, som på andre datingsider. Man kan derimod byde hvor meget man ønsker at betaler for en date og hvis man er heldig kan man vinde auktionen og komme på sin date.

Der er gratis at tilmelde sig, men vil man betale 100kr som et VIP medlem koster for en måned, kan man oprette og byde på auktionerne. Med over 10.000 afholdte auktioner og over 70.000 bruger, må siden siges at være meget populær, til trods for den er noget helt for sig selv indenfor datingsider.

Nogle vil kalde siden en stor escort forretning, men man bør gå ind og se og derefter danne sig sit eget indtryk. Siden er ofte blevet beskyldt for at være fup, med fiktive auktioner, da flere har prøvet at vinde mange auktioner, men aldrig er blevet kontaktet at udbyderen af auktionen. Dette kan dog skyldes at udbyderen ikke er tvunget til at kontakte vinderen af auktionen.

Alt kontakt mellem byder og udbydere forgår på mail. Når en auktion er slut modtager udbyderen af auktionen et maks. bud samt et link til vinderens profil billede.