Beautifulpeople.com er en internatonal datingside, som også har en hjemmeside i Danmark. Som navnet antyder, kræver det at man er smuk, for at få godkendt en profil på beautyfullpeople.com, hvilket har været med til at datingsiden er blevet meget kritiseret i medierne. Men som sagt er dårlig reklame bedre end ingen reklame og i dag er siden meget populær blandt brugerne, der er smukke nok til at få deres profil godkendt.

De fleste brugere er mellem 18 og 40 år, men størstedelen er i 20erne. Når man opretter sin profil, skal man vedlægge et nyt foto. Derefter er det bare at vente på at folkene bag hjemmesiden kigger på billedet, og beslutter om man er smuk nok til at få en profil. Det er nemt at lave en profil, da der ikke er så mange punkter man skal igennem.

Udover at siden er speciel, på grund af at man skal være smuk, så virker siden som de fleste andre datingsider, hvor man skriver sammen via beskeder og derefter selv aftaler et eventuelt møde. Der er altså ingen “matchmaking” computer som sætter brugerne sammen, som på en del andre datingsider.