Blind-date.dk er en dansk dating side, hvor man modsat andre datingsider ikke behøver at snakke med den man skal mødes med, inden man ses til en blind date. Der findes desværre ikke meget info på hjemmesiden, om hvor mange brugere der er og hvad det koster at være medlem, men det er gratis at oprette en profil.

Der er flere brugere af hjemmesiden som allerede har en kæreste, men som kun ønsker venskab og ikke en partner. Man skal være minimum 18 år, for at oprette en profil og de fleste brugere er mellem 18 og 40 år. Det er ikke tilladt at oplyse telefon nummer eller adresse i sin profil.

Det er nemt og hurtigt at lave en profil. Man skal oplyse forskellige ting som f.eks. alder, køn højde og vægt, samt hvad man søger og derefter kan man gå på jagt i de andre profiler efter den perfekte partner.

Datingsiden virker meget god og seriøs, hvilket gør at den er værd at prøve. Profilerne er opdateret og det tyder ikke på der er mange falske profiler, som man desværre ser på flere andre datingsider.

Førstehåndindtryk:
Når man lander på Blind-date.dk, bliver man mødt af en side i julehumør, med nissehuer i toppen 🙂 Det tegner jo godt, en side der er opdateret til årstiden. I bunden af siden er dog indsat 12 banner annoncer, hvilket virker lidt desperat, men nok om det. Jeg opretter lige en bruger og slår mig løs på siden.

Som det første tjekker lige lige online listen, der er jo ingen grund til at søge efter en masse krav, hvis der ingen resultater er. Wow.. 4 online, ikke meget at komme efter i skrivende stund. Et kig på klokken afsløre at klokken er mange, men konkurerende sites har stadig mange besøgende på dette tidspunkt, så det burde ikke være nogen hindring.

Tal, Priser og Informationer:
Som sagt, så fandt jeg kun 4 online, når jeg talte mig selv med. Et kig på top listen viser profiler der sidst har været online i 2009. Så siden virker lidt død? Blind-date.dk har et fint statistik modul, hvor man kan se at der er 1746 brugere. heraf 1746 aktive. Man er dermed stadig aktiv selv om man ikke har været logget ind i 3 år? Siden er helt gratis at bruge, så man får helt klart hvad man betaler for.

Sidens brugervenlighed:
Det er meget overskueligt at finde rundt på Blind-date.dk, der er en menu i venstre side der giver adgang til alle sidens funktioner. I højre side er der en oversigt over sidens nyeste mænd og kvinder. I bunden finder man en række annoncer hvis man vil videre i sit liv.

Funktioner og Muligheder:
Blind-date.dk byder på de basale dating funktioner som søgning, chat, fotoalbum, post, gæstebog osv. Som en unik mulighed så har Blind-date.dk sit eget kasino, hvis man har lyst til at spille lidt der.

Din sikkerhed:
Din sikkerhed på Blind-date.dk er sparsom, du har mulighed for at blokkere uønskede profiler, men der er ikke umiddelbart nogen mulighed for at skrive til support, der er dog en kontakt formular i toppen af siden.