På Date2.dk kan man oprette en profil, hvorefter man nemt kan søge efter en ny partner. Datingsiden har udgangspunkt i frække relationer mellem personer der alle søger en fræk chat eller et frækt møde, der måske ender med et langt forhold.

Når man opretter en profil, skal man komme med en del oplysninger, så man ikke spilder tiden, på profiler som måske i sidste ende ikke er interessante Det er muligt at sætte flere billeder ind af sig selv.

Date2.dk er modsat næsten alle andre datingsider 100 % gratis, og man har rådighed over alle sidens funktioner som f.eks. en effektiv søgefunktion, som kan finde personer, der leder efter en person med samme data som en selv. Man kan sende et vink til profiler, som man finder interessant.

Som på andre datingsider, kan man også sende post til hinanden. Som noget rigtig smart kan man lave brevskabeloner, så man kan skrive det samme til flere personer. Derudover tilbydes der fotogalleri, oprettelse af blog samt mulighed for opload af video. Denne datingside kan godt anbefales fordi den er gratis, samt har meget at byde på.