Farmerdating er dedikeret til dem som bor på landet og måske ikke lige har en café eller et diskotek rundt om hjørnet, hvor de ellers kunne møde deres kommende partner.

Siden er blevet godt kendt i hele Danmark efter at have været meget i medierne, så det har hjulpet med til at nå et medlemsantal på over 30.000 siden 2004, hvor datingsiden åbnede. Der er dog også mange, som ikke bor på landet, der er tilmeldt, fordi de gerne vil møde en som bor på landet.

Det er nemt at oprette en profil og derefter er man hurtigt i gang. Det er gratis at oprette en profil, men vil man have adgang til at billeder på profilerne samt meget andet, skal man være VIP-bruger. Dette koster 99 kr. for en måned, men kan dog fås billigere, hvis man betaler for en længere periode.

En ulempe ved at det er nemt at oprette sig som bruger, er at der er mange gamle profiler som ikke bliver benyttet mere og det er derfor svært at vide hvor mange af de 30.000 profiler som er aktive.

Der er flere features på farmerdating.dk som f.eks. chat og foto galleri. Eneste minus ved farmerdating er at der til tider er meget stille i betragtning af de mange profiler.

Tidligere anmeldelse, 2009-01-10, oprindeligt fra Single-Fyr.dk

På markedet findes også Farmerdating.dk som henvender sig til folk på landet. Jeg mener selv at jeg ikke bor i noget der kan betegnes som værende by. så det skulle da også lige prøves. Ved ikke om folk på landet er mere digitale analfabeter end andre.. men der findes utroligt mange profiler der inde som ikke har noget billede. Min holdning er altså at hvis man er seriøs, så har man også et billede. Desuden skal du være betalende medlem for at have adgang til det hele. Som gratis bruger kan du kun logge på, og redigere din profil, hvis der er mere end 150 profiler online. lidt sjovt system.. et halvt års medlemskab koster 229 kr. det er ikke en bondegård.. haha.. i forhold til Match.com. men aktiviteten er den samme. På forsiden kan du læse en samling historier, sådan mødtes vi, noget af det mere sjovt end andet. der hvor det er lykkedes virker brugerne rimeligt desperate.. og jeg citere:… nej ved du hvad.. læs selv Sådan mødtes vi… der er nogle sjove historier i mellem. Min profil udløb 10/2-2009. Så der var ingen bønder der fik mig på krogen i denne omgang.

30/12-2009 – Andenhåndsindtryk

Så er jeg tilbage på FarmerDating.dk med et nærmere kig på kvalitet og funktioner. Allerede i oprettelsen undre jeg mig over at et brugernavn ikke må indeholde æ, ø og å, samt mellemrum og special tegn.. De trænger til en omprogramering til 2009 tilstande.

Lige under feltet hvor du indtaster din mail er der forudkrydset at du ønsker at modtage informationer fra FarmerDating på email. Syntes det er lidt lusket at man ikke selv skal sætte det kryds. Et eller andet sted så tvinger du jo uopmærksomme brugere til at tilmelde sig nyhedsbreve??

Når du har oprettet din profil skal du indtaste hårfarve, alder osv.. Hårfarven er et tekstfelt.. det kunne godt være et dropdown felt, så man fik nogle ensartede søgeresultater. Du behøver ikke indtaste din vægt… og hvid du ikke angiver din Kropsbygning, så bliver du angivet som “Slank”.. der er ikke en valgmulighed der hedder Vælg.. hmm? lidt kritisabelt.. Du kan vælge mellem Slank, Normal og Kraftig.. Hvad med overvægtig?? lidt misvisende vil jeg mene! Men der er IKKE angivet hvilke felter der SKAL udfyldes.. så hvis du ikke har udfyldt det hele kommer der en besked når du trykker gem. Ved ryger er der til gengæld en standard indstilling der hedder “Ikke angivet” her ville det være relevant at angive JA som standard.. så kunne folk måske vælge et nej.. hvis de ikke gjorde.. Ikke angivet holder ikke… For selvfølgelig ved folk om de ryger eller ej!

Der er pt. mere end 150 brugere logget på FarmerDating.

Her kan man vælge at råbe PENGEMASKINE… eller man kan også råbe SKOD SERVER!!!!! Hvad forklare de denne blokering med? Jo.. lad os de:

Indtil der igen er under 150 brugere logget på, bliver kun de, der er VIP-brugere, logget ind. Vil du gerne ind nu, skal du derfor oprettes som VIP-bruger. Du kan blive VIP-bruger ved at klikke her: Bliv VIP-bruger – alternativt må du vente med at logge på, til der er knapt så mange brugere online. Denne adgangsbegrænsning er lavet, så de, der betaler for at bruge FarmerDating, ikke oplever nedgang i hastigheden, selvom der er mange online på en gang. De perioder, hvor der normalt er flest på, er hver dag fra 18-24 med et lille ophold omkring kl. 20 – så prøv venligst at logge på senere. Det eneste, du har adgang til lige nu, er at se og redigere din profil.

Hvis en webside ikke kan klare mere end 150 online brugere, så skulle man måske kigge efter en større server? Efter denne meddelelse bliver du automatisk logget af. Der er pt. 189 brugere online. Hvad koster sådan en VIP bruger så? Prisen starter ved: 39 kr. for 10 dages VIP-medlemsskab, 79 kr. for 30 dages VIP-medlemsskab, 159 kr. for 90 dages VIP-medlemsskab eller 229 kr. for 180 dages VIP-medlemsskab.

Som gratis profil kan du ikke bruge siden hvis der er mere end 150 profiler online… Du kan ikke læse post hvis der er mere end 150 profiler online.. men du kan modtage og sende post samt deltage i chatten.

Vi kigger nærmere på siden når jeg får adgang 🙂

31/12-2009 – FarmerDating.dk – Fortsat..

Så slap jeg gennem nåleøjet og fik adgang til de gratis funktioner der nu er på Farmerdating.dk. Jeg vil med det samme sige at jeg ikke betrager FarmerDating.dk som toppen af poppen, men de er stedet hvis du bor på landet.. det er ikke vildt teknisk, og det er også nemt at finde rundt i… så du behøver med andre ord ikke at være professor for at få kørekort til Farmerdating.dk en rar og folkelig datingside for folk på landet.

Af funktioner kan nævnes Post, Chat, Debat og Blog.. Som gratis profil har du adgang til Post, Chat og Debat…. Bloggen må du købe dig til i form af VIP profil.. hvis du vil se Profilbilleder og gallerier skal du ligeså have VIP profil.. der er også visse begrænsninger på søgningen som gratis profil.. eks. kan du ikke vælge at du kun vil se online profiler…

I Skrivende stund er der 33 profiler online på FarmerDating.dk de vil nu få fred, for jeg har slettet min profil igen.. så vidt jeg kan se var der ingen fornyelser i forhold til sidste besøg.

10/4-2010 – Farmerdating.dk nu på mobilen!

Farmerdating har udviklet en mobilplatform som giver mulighed for at læse og skrive post, læse profiler, se billeder og søge profiler. Alt i alt det grundlæggende du kan få brug for når du er på farten! Den nye webservice tilgås via adressen: http://m.farmerdating.dk/

Bemærk: Der er KUN adgang til mobilversionen hvis du er VIP-bruger.

28/7-2010 – FarmerDating.dk 7 års førselsdag

I dag er det hele 7 år siden at Danmarks største Farmer Datingside gik i luften! Navnet på siden er FarmerDating.dk og siden henvender sig til folk der bor på landet, dvs uden for nærmeste byskilt 🙂 Og som navnet antyder så er siden målrettet mod folk der har med landbrug at gøre og derfor måske ikke har har så meget tid til at fare rundt og kigge på damer i hverdagen! Super alternativ til andre datingsider da den typiske bypige som er til party hele weekenden nok ikke er meget for at kigge på griser, køer og marker.. FarmerDating.dk er dating mellem ligesindede og folk med interesse for den fine natur der findes ude på landet.

Single-Fyr.dk ønsker FarmerDating.dk rigtig hjertelig tillykke med fødselsdagen!