Fitnessdating.dk er en blandet dating og fitness side hvor man kan søge efter en træningspartner. Medlemskabet af Fitnessdating.dk er gratis og man får adgang til de få forskellige features på hjemmesiden fra start.

Det er nemt at skrive med de andre profiler datingsiden, så man hurtigt og nemt kan finde en partner. Det er også muligt at skrive en besked på forsiden som alle kan se og dermed få større chance for at nogle regerer på det man skriver.

Der er flere fyre end piger på siden, men dog stadig mange piger som søger. Om det er et romantisk møde eller blot et par timer i det lokale fitnesscenter, er helt op til en selv. Siden er bygget op så den er nem at gå til, selv for de helt uerfarende computerbrugere, hvilket er en stor fordel. Der er som sagt ikke mange features og det gør det hele mere overskueligt. Der er en chat man kan benytte, som en af de eneste features.

Et lille minus er dog at da det er nemt at lave en profil, er der mange som ikke er skrevet færdige, som alligevel får lov til at blive på siden. Dette gør at man ofte skriver til flok som ikke er aktive på fitnessdating.dk.