Som mange andre danske datingsider, findes der både en gratis profil samt en betalingsprofil på Love.dk. Det vil sige at det er gratis at lave en profil, men hvis man vil læse og skrive breve til andre profiler, skal man betale.

Love.dk virker som et seriøst mødested for alle som behøver en ven/veninde eller en kæreste. Love.dk er lidt billigere end f.eks. Dating.dk, og har ca. 1/4 af Datings medlemmer. Dette behøver ikke være en ulempe, da det gør søgninger mere overskuelige.

Love.dk tilbyder masser af forskellige events, hvor man kan mødes med dem man har skrevet med på nettet, i det virkelige liv. Det kan være en fest eller andre arrangementer. Der findes også en sms tjeneste, hvor man bl.a. kan sende breve fra sin mobiltelefon og se hvornår udvalgte profiler er online. Denne service er blandt de mest populære på love.dk.

På siden findes også en debatside med over 1 million indlæg, så der skulle være læsning nok til et par dage. Ved alle indlæg kan man se hvem der har skrevet det og på den måde finde en med samme meninger som en selv. En smart feature som adskiller love.dk fra andre datingsider.

Opret profil »

  • Type: Alm. dating
  • Antal medlemmer: 105.000
  • Aldersgruppe: 18 – ?
  • Priser: 65 kr. – 395 kr.
  • Features: Live events, Chat m/u webcam, Statistik, Gæstebog, Blog/Debat
  • Hjemmeside: www.love.dk

Tidligere anmeldelse, oprindeligt fra NetDatingTips.dk:

Besluttede mig lige for at kigge nærmere på Love.dk.. da en ven anbefalede siden! Grundlæggende så er siden det samme som Hot.dk, og dog.. Hot or Not funktionen er fjernet.. og så er brugerne lidt ældre.. Hvor brugerne på Hot.dk er 15-30 er brugerne på Love.dk 20-50 år.. Antal brugermæssigt så er der der ca. 20.000 færre brugere end Hot.dk men her kl. halv et om natten er der stadig ca. 500 profiler online på Love.dk! Ældre men bestemt ikke dårligere miljø!

Siden henvender sig til brugere fra både Danmark og Sveringe!

21/5-2011 – Farvel for denne gang< Så slettede jeg min bruger på Love.dk, nu har jeg ellers været fast inventar på siden i flere måneder, men nu skulle det ende. Love.dk fejler ikke noget i sig selv, det er mere antallet af brugere i min målgruppe det kniber med. Når det så er sagt, så er der andre sider der kvalitetsmæssigt ligger på samme niveau og som har lagt flere brugere online! Her taler jeg selvfølgelig om Love.dk's søsterside Hot.dk hvor der er lidt mere gang i den.. Godt nok er Hot.dk ment som en side for 15-25 år, men syntes jeg ser flere og flere brugere der er ældre ( måske syntes de også der sker for lidt på Love.dk ) Selv er jeg 24, så jeg ligger lige midt imellem de to siders målgrupper. Syntes måske at Sejberg IT skulle overveje at forene de to sider.

Begge sider er udstyret med et helt fantastisk aldersfilter, som gør at du kan udelukke Mænd og/eller Kvinder som er over eller under en angivet alder. De får således ikke mulighed for at kontakte dig.. og du kan naturligvis heller ikke se dem! Genialt system, som jeg tror mange ville syntes om! Syntes ofte jeg ser kvinder der skriver i deres profiltekst at de IKKE ønsker henvendelser fra mænd der kunne være deres fædre.. ( dem kunne de sortere fra med aldersfiltret på Hot.dk / Love.dk ).

Skriv et svar