Matchaffinity.dk er en underside fra den store internationale datingside match.com. MatchAffinity er en tjeneste som er skabt til dem der vil have hjælp til at møde nogen, som virkeligt passer til dem. Som hos match.com er det gratis at oprette en profil, men efterfølgende skal man betale for at benytte den og kunne sende og modtage breve. Man kan se alle priserne på den side, hvor man tilmelder sig. Matchaffinity.dk analyserer grundigt hvem man er, og udvælger derefter andre medlemmer som matcher en. Man starter med at udfylde deres uforpligtende matchningstest. Derefter kan man læse sin matchningsrapport samt se på de medlemmer der rammer ens profil. derefter er det nemt at tage kontakt, hvis man syns de har ramt plet. På hjemmesiden kan man læse om de 7 MatchAffinity-forpligtelser, der gør at man kan føle sig tryg på datingsiden. Et af de vigtigst punkter er at al information på MatchAffinity bliver checket af deres medlemssupport og de fjerner alt, som de finder upassende, utugtigt, stødende eller diskriminerende. Dette giver brugerne en god tryghed for ikke at havde i dårligt selskab, eller skrive med falske profiler. De videregiver heller ikke ens personlige oplysninger til andre brugere. Siden kan anbefales som supplement til match.com.

Tidligere anmeldelse, 2010-06-26

Så en reklame for MatchAffinity.dk et eller andet sted og tænkte den side må jeg da kigge nærmere på! Så det hermed gjort.. Når du indtaster dine data kommer du igennem en Personlighedstest, som de så derudfra vil levere nogle match profiler til dig. Det tager ca. en halv time at komme igennem de 70 spørgsmål som der vist var.. det virker lidt som dræbende overkill.. men slap da igennem. Til sidst når du så er kommet igennem bliver du bedt om at bruge din sidste energi på at skrive en profiltekst og uploade et billede.. begge dele kan du dog vælge at springe over og hoppe videre til Startsiden.

Når du er havnet på startsiden får du 50 forslag til match profiler. Her fra kan du så klikke ind og se hvor de er fra osv hvad man nu kan finde af profilinformationer. Du får fra starten af 7 dages “fuld” adgang så du kan prøve siden, men så ikke et eneste profilbillede, så det er vist forbeholdt medlemskaber som koster fra 199 kr. pr. måned. (ved køb af 12 måneders medlemskab) og du kan minimum købe 3 måneder til en pris på 1047 kr. Så det lidt pebret.

Du kan ikke vælge at søge efter billede profiler, du kan kun vælge at angive en masse andre søge kriterier, som mere eller mindre er lige meget for en hurtig søgning. Der er kun den avancerede søgning.. Hurtig søgningen er sparet væk.

Du kan heller ikke vælge at centralisere din søgning til et geografisk område der er mindre end Danmark total set, så her kunne MatchAffinity.dk også stamme lidt op på funktionerne.

Hvis du vil skrive/svare på breve skal du være betalende medlem og at skrive breve er stort set det eneste du kan foretage dig, ud over at søge efter profiler.

Samlet set vil jeg sige at MatchAffinity.dk er lidt spild af tid, hvis du først skal bruge 30 minutter på at lave personlighedstesten, og så skal betale mindst 1047 kr. for at få adgang til det hele hvilket omfatter at sende og modtage breve, hvor efter du så bliver træt af de få funktioner og sletter din profil..

Så nej.. vil ikke anbefale MatchAffinity.dk, men siden har helt klart potentiale til at kunne forbedre sig i sådan en grad så jeg ville kunne komme med en positiv anmeldelse!