Mydate.dk er det nye dating-sted for alle og deres mål er ifølge hjemmesiden at skabe den bedste dating-hjemmeside i Danmark. Man behøver ikke nødvendigvis søge en date, for at bruge mydate.dk, da man også kan søge efter venner. Tryghed ved netdating er meget afgørende og derfor kontrolleres og overvåges alle profiler løbende og dermed opnår man den højeste sikkerhed og tryghed. Mydate.dk er 100% danskejet og hvis man kontakter deres kundeservice møder man kun dansk personale. En rigtig god ting ved denne datingside, er at man på forsiden kan se alle nye profiler fra den seneste uge samt alle dem som har været aktive den sidste uge. Derudover kan man se fordelingen af mænd og kvinder og den er rimelig lige, hvilket er en sjældenhed på danske datingsider. Alt i alt kan Mydate.dk godt anbefales, da det ser ud som om der er meget aktivitet og ikke så mange profiler som ikke benyttes. Siden er meget brugervenlig og nem at finde rundt på, så den egner sig også til dem der ikke har den store erfaring på internettet.

Tidligere anmeldelse, 2010-01-18, oprindeligt fra Single-Fyr.dk

Der går som bekendt nogen gange et stykke vej fra en god tanke opstår til den bliver udført i livet! Mydate.dk blev oprindeligt registret 10 april 2003.. men da det var 9 dage for sent til at være en aprilsnar måtte gutterne bag i gang med at strikke en datingside sammen! Her knapt 7 år senere har de så gang i en lys side med lækkert design. Siden er endnu i sin spæde start, så du kan ikke forvente at blive overrandt af andre brugere der inde!

Hvis vi skal kigge på nogle tal, så har siden fået 37 nye brugere i dag.. total set har det været 154 brugere online i dag 20 Januar 2009.. medlemsfordelingen er 45% kvinder og 55% mænd. Så siden er ikke atypisk for andre datingsider der er som regel altid et overtal af mænd.

Med en ambition om at skabe Danmarks bedste dagingside, så har de i hvert fald skabt et godt grundlag i form at et lyst og åbent design! Så held og lykke med markedet fra Single-Fyr.dk 🙂